Hihetetlen tarifák: ennyiért vehetsz videóüzenetet Gergely Robitól, Gáspár Evelintől

Pénzcentrum2021. február 23. 16:47

Új megélhetés után néztek a magyar sztárok: egy gyűjtőoldal összegzi azokat, akik videós köszöntéseket vállalnak. A tarifák elég borsosak: Gergely Robi 55 ezret kér a videóért, Gáspár Evelin pedig 20 ezerért üzen a megrendelőknek. Korábban kiderült, hogy Kiszel Tündétől is lehet venni videóüzenetet, Dögös Robi pedig egy ötperces zeneszámot ír nekünk 25 ezerért.

A COVID miatt zárva vannak a színházak, koncertek sincsenek, ezért számos színész és zenész néz új bevételi forrás után. Most a Pénzcentrum egy olyan weboldalra bukkant, ahol összegyűjtötték azokat a magyar hírességeket, akiktől pénzért lehet videóüzenetet kérni.

A tarifák eléggé változóak: a legdrágábban Gergely Robi üzen,

egy videójáért 55 ezer forintot kell kifizetni.

De két Barátok közt szereplő, Várkonyi András (Vili bácsi), és Tihanyi Tóth Csaba (Novák Laci) sem vállalja olcsón a szolgáltatást, ők 50 ezer forintért vesznek fel egy rövid üzenetet a megrendelőnek. A listán szerepel Gáspár Győző lánya, Evelin is, aki 20 ezer forintot kér egy üzenetért, hasonlóan, mint MC Hawer, Polgár Peti, vagy Csonka András.

Ha arra van igény, egész eggyüttesek köszöntenek: az Irigy Hónaljmirigy például 30 ezer forintért vállalja a videózást, a Piramis pedig 10 ezer forintot kér egy felvételért.

Kiszel Tünde magánban videózik, Dögös Robi pénzért zenél

Korábban a Pénzcentrum írta meg, hogy Kiszel Tünde is készít videóüzeneteket rajongóinak. Miután fülünkbe jutott a hír, rendeltünk is egy köszöntést lapunk vezető szerkesztőjének Tündétől, 10 ezer forintért.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az már persze kérdéses, hogy mennyire baráti az ár. Tekintve ugyanis, hogy a videó mindössze 33 másodperces, így ez azt jelenti, hogy másodpercenként bő 303 forintba kerül a szolgáltatás, ami bő 1 090 909 forintos órabért jelent. Azért ez már eléggé szép summa, jellemzően még csúcsjogászok vagy ilyen-olyan tanácsadók sem számláznak ki ennyit. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy mindezt számla nélkül, azt ugyanis nem kaptunk.

Az ország egyik legismertebb mulatós zenésze, Dögös Robi nem a COVID miatt vágott bele a személyre szabott tartalmak gyártásába, már jóval a járvány előtt is lehetett tőle zenét rendelni. A Pénzcentrum kíváncsi volt, hogy mennyibe kerülne, ha "speciálba" kérnénk egy számot valamelyik ismerősünknek, családtagunknak, úgyhogy ráírtunk Dögös Robira a Facebookon. A zenész elmondta, hogy

25 ezer forintért készít el egy kb. 5 perces zeneszámot, amelyhez fotókat is kér, mert montázs formájában kerül fel a videómegosztóra a megrendelt muzsika.

Átszámolva ez 300 ezer forintos órabért jelent a zenésznek, avagy percenként 5 ezer forintért lehet saját mulatós számot kérni Dögös Robitól. Had szóljon!

Címkék:
vállalkozás, gáspár győző, sztárok,

A weboldalon cookie-kat használunk.

Cookie tájékoztató