Tűz ütött ki a Mol tiszaújvárosi üzeme mellett: nagy erőkkel oltják a lángokat

Pénzcentrum2020. március 12. 20:15

Hatalmas lángokkal ég a Mol tiszaújvárosi üzeme melletti telephely.

Fissítés!

Este fél 10 után a katasztrófavédelem közölte, hogy sikerült megfékezni a lángokat.

Hatalmas lángokkal égett a tisztaújvárosi vegyikombinát melletti telephely. A Facebookon terjedő videón jól látni: nagy volt a baj.

Loading...

A Mol sajtófőnöke az Indexnek elmondta, hogy az üzem nem volt veszélyben. A Katasztrófavédelem arról tájékoztatott, hogy a tűzhöz a helyi hivatásos és létesítményi, valamint a mezőcsáti, a miskolci, a mezőkövesdi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett több oldalról oltották a lángokat. A helyszínre katasztrófavédelmi mobil labor is érkezett. Személyes sérülés nem történt.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal közlése szerint az Ecomissio Kft. telephelyén csaptak fel a lángok. A várost a tűz nem veszélyezteti, a lakosságnak nincs tennivalója.

Címkék:
vállalkozás, mol, tűz, üzem,