Családi háza alapjaiba akarta betonoztatni adósait

Pénzcentrum2014. szeptember 26. 18:54

Hatalmas kavarodás, verekedés a pusztamérgesi falunapon; családi ház alapjaiba betonozott adósok; és turmixgéppel összezúzott csúcstelefonok - a mai nap legmeghökkentőbb híreiből szemezgettünk.

Felfordulás a pusztamérgesi falunapon

A hétvégén szüreti fesztivált és kakaspörköltfőző versenyt rendeztek Pusztamérgesen, ahol minden rendben zajlott egészen késő délutánig, amíg meg nem jelentek a NAV ellenőrei, írja a Délmagyar. Az ellenőrök próbavásárlásokat végeztek. Az egyik kürtőskalácsos ellen eljárást indítottak, mert nem adott nyugtát. Az árus azzal védekezett, hogy ebben az időpontban már ingyen adta a kürtőskalácsot, így az ellenőrök is kaptak egy felet. A Délmagyar szerint míg a kürtőskalácsos vitatkozott, más árusok is elkezdtek méltatlankodni amiatt, hogy mindig a "kishalakat" büntetik meg, és a szóváltás tettlegességig fajult, az ellenőrök rendőrt hívtak. Egy üllési férfit azzal gyanúsítanak, hogy üdítőspalackot vágott egy NAV-os fejéhez. Egy kecskeméti vállalkozó, aki maga nem árusított a rendezvényen, összeesett, szívinfarktust kapott, a mentők hiába próbálták megmenteni az életét. A kürtőskalácsos is mellkasi fájdalmakra panaszkodott, ezért őt is kórházba vitték.

Családi háza alapjaiba akarta bebetonoztatni adósait

Emberölés előkészületével gyanúsítja a rendőrség a 71 éves S. Sándort, aki a gyanú szerint egy épülő családi ház alapjaiba akarta betonoztatni három adósát. A rendőrség szerint a következő történt: S. Sándor szeptemberben megbízást adott egy, az ő élettársánál építési vállalkozóként dolgozó férfinak arra, hogy verbuváljon egy csapatot, és rabolja el a haragosait, két nőt és egy férfit. A vállalkozónak egy csepeli címre, majd onnan az élettárs XXII. kerületben épülő házába kellett volna vinnie az áldozatokat azért, hogy ott a nappali szoba alá betonozzák a holttestüket. A vállalkozó először azt hitte, a minden apró részletre kiterjedő tervet felvázoló munkaadója próbatétel elé állítja, hogy tesztelje a jellemét. Amikor rájött, hogy S. Sándor nem viccel, értesítette a rendőrséget.

Csúcstelefonok a turmixgépben

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A Will it blend? websorozat őrültjei szereztekegy iPhone 6 Plust, és ripityára törték egy nem levehető ajtós turmixgépben. Viszont jó fejek voltak, nemcsak az iPhone termékét szedték darabokra, hanem egy Samsung Galaxy Note 3-at is. Megkapja a magáét a Nokia Lumiája is, amit az elején egyszerűen csak hátrahajítanak.

Címkék:
okostelefon, NAV, építkezés, tettlegesség,