Milyen finanszírozási lehetőségekkel számolhatnak a dél-alföldi régióban? (x)

Pénzcentrum2013. február 18. 08:23

Portfolio.hu 2013. február 19-én Szegeden rendezi meg legújabb rendezvényét, ahol a meghívott neves szakértők a legaktuálisabb gazdasági kérdéseket járják körül. Az eseményen például megtudhatják a résztvevők, hogy mi vár a magyar gazdaságra és a forint árfolyamára. A meghívott előadókkal arra keressük a választ, hogy miként tudnak a cégek az elhúzódó válságban megmaradni, valamint arra is választ kaphatunk a banki és tanácsadói szakértőktől, hogy mire számíthatunk hitelezési, illetve adózási oldalon.



A ország gazdasági vérkeringésében nagyon fontos szerepet játszanak a nagyvárosok, pontosan ezért a Portfolio.hu a BMW-vel közösen története során először vág neki, hogy egy road show keretében végiglátogassa Magyarország vidéki gazdasági centrumait. Kecskemét, Szombathely, Győr és Debrecen után februárban a Dél-Alföld régió központjában, Szegeden rendezzük meg rendezvényünket. A 2008-ban kirobbant gazdasági válság lassan már az ötödik évébe ért, a magyar gazdaság újfent recesszióba süllyedt, a vállalkozások helyzete egyre nehezebb. A jelenlegi bizonytalan helyzetben nem kisebb dologra vállalkozunk, mint hogy a színvonalas, aktuális információkkal segítsük a helyi polgárokat személyes vagyonuk és vállalkozásaik gyarapításában. Kíváncsi arra, hogy milyen lesz a hazai és nemzetközi gazdasági környezet a közeljövőben? A legfrissebb adózási és finanszírozási kérdések iránt érdeklődik? A választ Portfolio.hu saját és vendég szakértői adják meg.

Prémium márkák összefognak

A BMW autómárkát nem kell külön bemutatni, a hazai BMW márkakereskedések ügyfelei (ahogy a világon mindenhol) lakóhelyük tehetős polgárai, véleményvezérei.

A két márka most összefogott, a Portfolio.hu és a BMW Magyarország nagyvárosaiba viszi el a Portfolio.hu és partnerei szaktudását, ismeretanyagát, amelyek minden hazai vállalkozó, cégtulajdonos számára relevánsak és meghatározóak.


Előadók | Részletes program | Árak | Jelentkezés

A rendezvény legfontosabb témái:
Mi lesz a magyar gazdasággal és a forinttal?
Mi vár a régió vállalataira?
Kinek és mire hajlandóak a bankok hitelt adni?
Mennyire lehet egyéb finanszírozási lehetőségekben, például Európai Uniós forrásokban gondolkozni?
A gyorsan változó adókörnyezetben mit tehetnek a vállalatok?
Kihívások és megoldási lehetőségek vállalkozók számára

Az esemény legfontosabb paraméterei:
IDŐPONT: 2013. február 19.
HELYSZÍN: Szeged, BMW Márkakereskedés (C-Mobil Kft. 6725 Szeged, Kálvária sgt. 83-85.)

Regisztráció: 15:30-16:00 között a BMW Márkakereskedésben (C-Mobil Kft. 6725 Szeged, Kálvária sgt. 83-85.)

Várható részvétel: 50-80 fő
A konferencia nyelve: magyar


Előadók | Részletes program | Árak | Jelentkezés

Célcsoport:
A rendezvény elsődleges célcsoportja a dél-alföldi KKV-k tulajdonosai és cégvezetői.

További információ a konferenciával kapcsolatban:

Szponzorációs lehetőségek: AGÓCS Balázs, értékesítési vezérigazgató-h., tel.: 327-4088, e-mail: agocs@portfolio.hu

Szervezés, lebonyolítás, általános információk: BENKŐ András, rendezvénymenedzser, tel.: 327-4086, e-mail: benko@portfolio.hu

(x)

Címkék:
legújabb bmw,