A Tesco lett hazánk legmegbízhatóbb áruházlánca!

Pénzcentrum2009. március 27. 13:30

A Reader s Digest Európai Megbízható márkák 2009 felmérésében a Tesco az első az áruházláncok között. 2001-ben jelent meg először a Reader s Digest Európai Megbízható márkák felmérése, melynek elsődleges célja az európai márkák fogyasztói bizalmának feltérképezése. Az idei tanulmány a 15 legmegbízhatóbb magyar márka közé sorolta a Tesco-t.

A gazdasági világválság hatásait számos tanulmány, kutatás igyekszik felmérni. Az Európai Megbízható márkák 2009 felmérés többek között a fogyasztói bizalom változását mérte a 2008. augusztus-októberi időszakban, de emellett vizsgálta azt is, hogy az emberek mennyire tartják megbízhatónak a különböző foglalkozások képviselőit, és mennyire bíznak például az internetben és az EU-ban.

A válaszokból kiderül, hogy a válság még nem befolyásolta jelentősen a fogyasztókat, sőt, az erős márkák stabilan őrzik korábban megszerzett helyüket - az eredmény éppen ezért fontos visszajelzés mind a fogyasztók, mind a vállalatok számára.

Az Európai Megbízható márkák felmérésben minden ország évről-évre lehetőséget kap arra, hogy a húsz közös kategória mellett felállítson egy sorrendet azon márkákból, amelyek nem szerepelnek a közös kategóriákban. A magyarországi listán élelmiszer-áruházlánc kategóriában a Tesco-Global Áruházak Zrt. végzett az első helyen.

"Nagy örömmel értesültünk arról, hogy a magyar fogyasztók a Tesco-t ítélték a legmegbízhatóbb áruházláncnak. Köszönjük vásárlóinknak, bizalmukat és a 22 ezres Tesco csapatnak a nagyszerű munkát, amelynek eredményeként elnyertük ezt a minősítést. Ez a vélemény pozitív visszajelzés számunkra, hogy jó úton haladunk" - mondta Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Forrás: MTI-OTS, Tesco Kommunikáció

Címkék: