Megszólalt az Uber: így tér vissza a népszerű fuvarmegosztó Budapestre

Pénzcentrum2024. március 5. 16:32

Újabb részletek derültek ki az Uber budapesti visszatérésével kapcsolatban: a szolgáltató applikációján keresztül kizárólag Ubereket lehet majd rendelni, a Főtaxiét nem.

Az Uber appon keresztül csak az Uber személyszállítási szolgáltatásait lehet majd igénybe venni, Uber Taxit csak az Uber appon keresztül lehet majd rendelni. A Főtaxi szolgáltatásai továbbra is kizárólag a jól megszokott csatornákon érhetőek el, a cég applikációját és szolgáltatását az Uber tervezett belépése nem érinti - közölte a Pénzcentrummal az Uber magyarországi képviselete. 

Ahogyan azt korábban megírtuk, 7,5 évvel azután, hogy kivonult Magyarországról, a világszerte ismert autómegosztó szolgáltatás, az Uber újra megjelenik Budapest utcáin, méghozzá a Főtaxival kötött együttműködés révén. Ez az együttműködés különleges jelentőséggel bír, hiszen ez az első alkalom Európában, hogy az Uber egy helyi taxiszolgáltatóval lép partneri viszonyba. A Főtaxi leányvállalata, az F Mobilitás Kft. már hivatalosan is benyújtotta a szükséges diszpécserszolgálati engedélykérelmet.

 

Címkék:
utazás, Budapest, taxi, uber, együttműködés, applikáció, visszatérés,