Figyelmeztetést adott ki a MÁV: egész reggel késések, járatkimaradások várhatóak

Pénzcentrum2023. augusztus 24. 08:11

Bár hajnali ötkor újraindult a forgalom a Nyugati pályaudvar környékén, azonban az elővárosi vonatok jelentős része még nem megy el a pályaudvarig, így jókora késésekre lehet egész reggel számítani.

Ma hajnalban felsővezetéki zárlat volt a Nyugati pályaudvar területén, így a forgalom egy rövid ideig szünetelt a Nyugati és Rákosrendező, valamint a Nyugati és Kőbánya-Kispest között. A forgalom végül hajnali 5-re megindult, azonban a reggeli csúcsban jelentős késésekre és kimaradásokra kell számítani az útvonalakon.

A MÁV tájékoztatása szerint az esztergomi Z72-es vonatok nagyrészt Angyalföld állomáson, a veresegyházi S71-es és G71-es vonatok Rákospalota-Újpesten, a monori S50-es vonatok és a lajosmizsei S21-es vonatok Kőbánya-Kispesten fordulnak.A lajosmizsei S21-esek a KÖKI és a Nyugati között szintén nem közlekednek, illetve a ceglédi, szobi és a veresegyházi vonatok is egész reggel esetenként rövidebb útvonalon fognak közlekedni – számolt be a HVG.

Frissítés: cikkünk megjelenésére a vonatforgalom nagy része megindult, azonban továbbra is várhatóak késések, kimaradások a nap folyamán.

Címkék:
utazás, MÁV, pályaudvar, forgalom, reggel, kőbánya, vonatok, nyugati, vonat késés, vonat közlekedés, vonat késések,