Újabb fennakadásokat okozhatnak a reptéri sztrákok: sok nyaraló magyart is érinthet

Pénzcentrum2023. július 13. 18:02

„A Wizz Air légitársaság felhívja utasai figyelmét, hogy július 15. szombatra országos sztrájkot jelentettek be a a földi kiszolgálók Olaszországban. A munkabeszüntetés miatt komoly fennakadásokra, bizonyos esetekben akár járattörlésekre lehet számítani, amely a repülőterekre való utazást, a check-in folyamatát és a biztonsági ellenőrzést is érintheti" - közölte a légitársaság. Azt tanácsolják utasaiknak, hogy ennek megfelelően tervezzenek, és hagyjanak elegendő időt a repülőtér megközelítésére, valamint a szükséges procedurák elvégzésére a check-in pultnál, a biztonsági ellenőrzésnél és a beszállókapunál.

"Amennyiben a repülőjegyüket egy utazási irodán vagy külső közvetítőn keresztül vásárolták, javasoljuk, hogy forduljanak közvetlenül hozzájuk, hogy időben informálódhassanak a járatuk státuszáról. Emellett ajánljuk utasainknak, hogy a repülőtérre való kiutazás előtt ellenőrizzék a járatuk státuszát a weboldalunkon vagy mobilapplikációnkban" - közölték.

A légitársaság emlékezteti utasait, hogy amennyiben jegyükhöz WIZZ Flex szolgáltatást vásároltak, térítésmentesen átfoglalhatják utazásuk időpontját, ezzel elkerülve a sztrájk okozta esetleges fennakadásokat.

Címkék:
nyaralás, sztrájk, Wizz Air, légitársaság, nyaraló, repülőtér, olaszország, wizzair, reptér, járat,