Akciókkal csábítja az utazni vágyókat a WizzAir: így spórolhatsz a nyaraláson ezreket

Pénzcentrum2023. július 4. 20:31

A Wizz Air új, ingyenes hűségprogramot indított Wizz Discount Club néven, amivel exkluzív fedélzeti kedvezményeket kaphatunk.

A Wizz Air WIZZ Discount Club Light néven új hűségprogramot indít, amelyen keresztül exkluzív fedélzeti kedvezményeket kínál utasai számára. A Wizz Air mobilalkalmazásban és weboldalán egyaránt elérhető WIZZ Discount Club Light programmal számos előnyt kínál a légitársaság. A tagok többek között különleges fedélzeti kuponokat és promóciókat érvényesíthetnek a WIZZ Caféban és Boutique-ban.

Az utasok díjfizetés nélkül csatlakozhatnak a WIZZ Discount Club Light hűségprogramhoz. A WIZZ Discount Club Standard vagy Group tagsággal rendelkezők meglévő tagságuk részeként pedig automatikusan megkapják a WIZZ Discount Club Light ajánlatokat is.

Az új kezdeményezés célja, hogy a Wizz Air egyedi kedvezményekkel növelhesse utasai elköteleződését a légitársaság mellett. Az ajánlatok – melyek közt megtalálhatók parfümakciók és italkedvezmények is – járatonként eltérők lehetnek.

A WIZZ Discount Club Light egy újabb módja annak, hogy utasaink pénzt takaríthassanak meg, amikor a WIZZ-zel repülnek. Az exkluzív kedvezmények jelentős megtakarítást jelentenek a fedélzeti ételek és termékek vásárlásakor minden velünk utazó számára. Örömünkre szolgál, hogy ultradiszkont modellünk részeként egy ilyen új programot is kínálhatunk a Wizz Air-t választóknak

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

– mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

Címkék:
utazás, Wizz Air, légitársaság, hűségprogram, airbnb, wizzair, kínálat, airport, kedvezmények,