Súlyos fennakadások várhatók a Wizz Airnél: erre készüljön, aki ide utazna

Pénzcentrum2023. június 3. 09:58

A Wizz Air légitársaság hivatalos tájékoztatása szerint a június 4-i, olaszországi járatokat érintő sztrájk miatti súlyos fennakadások várhatók. A Wizz Air azt tanácsolja utasainak, hogy ennek megfelelően tervezzenek, és hagyjanak elegendő időt a repülőtér megközelítésére.

A légitársaság közleményében az áll: „A Wizz Air légitársaság felhívja utasai figyelmét, hogy június 4. vasárnapra országos sztrájkot jelentettek be a légiforgalmi irányítók és a földi kiszolgálók Olaszországban. A munkabeszüntetés miatt komoly fennakadásokra lehet számítani, amely a repülőterekre való utazást, a check-in folyamatát és a biztonsági ellenőrzést is érintheti. A Wizz Air azt tanácsolja utasainak, hogy ennek megfelelően tervezzenek, és hagyjanak elegendő időt a repülőtér megközelítésére, valamint a szükséges procedurák elvégzésére a check-in pultnál, a biztonsági ellenőrzésnél és a beszállókapunál."

Bár a sztrájkokra nincs ráhatásunk, a Wizz Air mindent megtesz a fennakadások minimalizálása érdekében. Bármilyen további információ, változás esetén tájékoztatást adunk utasainknak, és minden szükséges segítséget biztosítunk a számukra

- írták. A közlemény szerint továbbá amennyiben a repülőjegyüket egy utazási irodán vagy külső közvetítőn keresztül vásárolták, javasolják, hogy forduljanak közvetlenül hozzájuk, hogy időben informálódhassanak a járatuk státuszáról.

"Emellett ajánljuk utasainknak, hogy a repülőtérre való kiutazás előtt ellenőrizzék a járatuk státuszát a weboldalunkon vagy mobilapplikációnkban. A Wizz Air emlékezteti utasait, hogy amennyiben jegyükhöz WIZZ Flex szolgáltatást vásároltak, térítésmentesen átfoglalhatják utazásuk időpontját, ezzel elkerülve a sztrájk okozta esetleges fennakadásokat" - áll a közleményben.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Címkék:
utazás, sztrájk, Wizz Air, repülés, légitársaság, repülőtér, június, wizzair, reptér,