Napokra leállnak a vasútvonalak: óriási késések várhatóak ezeken a vonalakon

Pénzcentrum2023. március 17. 17:33

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések fogják átmenetileg nehezíteni a vonattal közlekedők életét. Egyes esetekben akár napokra átalakulhat bizonyos vonalakon a közlekedés, így nem érdemes megszokásból utazni.

A többek között a Budapest–Hegyeshalom vonalon március 17-től 19-ig, továbbá március 24-27-ig egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek a Herceghalom és Mosonmagyaróvár között végzett pályakarbantartás miatt. Néhány esti és hajnali S10-es vonat korábban közlekedik (4961, 4951, 4930, 4819, 4909).

Március 24-én 22 órától 26-án üzemzárásig a Győr és Bruck a.d. Leitha között közlekedő EuRegió vonatokról Hegyeshalomban másik szerelvényre kell átszállni.

A Budapest–Esztergom vonalon egyes éjszakákon módosul a menetrend, mert Rákosrendező állomáson felsővezeték-karbantartást végeznek a szakemberek.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Március 24-től 27-ig, 31-től április 3-ig:

  • A Nyugati pályaudvar és Angyalföld között 22:30-tól 4:30-ig pótlóbusz szállítja az utasokat.
  • A Nyugati pályaudvarról eredeti menetrend szerint 4:14-kor induló S72-es vonat (2030) pótlóbusza 16 perccel korábban, 3:58-kor indul.
  • A pótlóbusz a Nyugati pályaudvar mellől, a Puczi Béla térről, a BKK végállomásról indul. Rákosrendezőnél a Teleki Blanka utcában kialakított ideiglenes megállóhelyen áll meg, míg Angyalföld vasútállomásnál a Kámfor utcai BKK megállóba érkezik és onnan is indul.
  • A Győr–Celldömölk, a Celldömölk–Ukk és az Ukk–Balatonszentgyörgy vonalon március 16-tól 18-ig pályakarbantartási munkák miatt a vonatok módosított közlekedési rend szerint közlekednek, több szakaszokon pótlóbuszok szállítják az utasokat.

A Balaton InterCity-k helyett csütörtökön és pénteken Balatonszentgyörgy és Keszthely között pótlóbuszok közlekednek. A pótlóbuszok Keszthelyről a vonatok indulásához képest 8 perccel korábban, óra 40-kor indulnak, így biztosítva Balatonszentgyörgyön Budapest felé az átszállást.

A további részletekről a mavcsoport.hu oldalon lehet tájékozódni.

Címkék:
bkk, felújítás, menetrend, pótlóbusz, március, karbantartás, kor, máv start, vonatok, nyugati, mávinform,