Tömegek látogatják télen ezt a vidéki gyógyhelyet: mi a titka?

HelloVidék2023. február 8. 08:15

Túlzás nélkül kijelenthető, hogy a Nagyerdő szívében található fürdőkomplexum egész Kelet-Magyarországon meghatározó és közkedvelt fürdőközpont - írja a HelloVidék.

A Magyar Fürdőszövetség még 2022 novemberében, Esztergomban megtartott őszi közgyűlésén ünnepélyes díjátadón vehette át az Aquaticum Spa számára megítélt Nemzeti Tanúsító Védjegyet. A magyarországi fürdők 5 év időtartamra nyerhetik el ezen rangos minősítés valamely fokozatát, mely rang és minőség megőrzését az évente kötelezően előírt, a szakemberekből álló Minősítő Szakbizottság által elvégzett minősítési felülvizsgálatok garantálják.

De vajon hogyan alakult a térség meghatározó fürdőkomplexuma számára a 2022-es év az energiaválság, az infláció, a háború és a fürdőbezárások árnyékában, valamint milyen várakozásokkal tekintenek 2023-ra, mire számítanak a januári forgalmak alapján? Többek között erről beszélgetett a HelloVidek Holléry Tiborral, az Aquaticum Debrecen Kft. fürdőszolgáltatási igazgatójával és Kovács Dániellel, a fürdőkomplexum marketing igazgatójával.

Ha érdekel a teljes cikk, a HelloVidék oldalán elolvashatod. KATT!

Címkék:
fürdő, infláció, debrecen, energiaválság, háború,