Beköszönt az őszies idő? Ködöt, helyenként esőt hoz a vasárnap

Pénzcentrum2022. október 22. 18:02

Éjjel nagy területen párássá válik a levegő, köd képződik, amely vasárnap délelőtt lassan, fokozatosan feloszlik. Vasárnap változóan, időszakosan erősen felhős idő valószínű hosszabb-rövidebb napsütéssel. Az ország döntő részén nem várható csapadék, de néhol gyenge eső nem kizárt - jelentette az OMSZ.

Túlnyomóan borult lesz az ég, az érkező csapadékzónából az éjszaka első feléig több helyen várható eső, zápor. Eközben estétől északnyugat felől határozottan csökken a felhőzet, ezzel párhuzamosan a csapadék is megszűnik.

Éjjel nagy területen párássá válik a levegő, köd képződik, amely vasárnap délelőtt lassan, fokozatosan feloszlik. Vasárnap változóan, időszakosan erősen felhős idő valószínű hosszabb-rövidebb napsütéssel. Az ország döntő részén nem várható csapadék, de néhol gyenge eső nem kizárt. A délnyugati szél nyugatira, északnyugatira fordul, szombaton napközben néhol meg is erősödik, majd éjszaka mindenütt mérséklődik, gyengül.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 10 fok között alakul, de néhol ennél hidegebb is előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 15 és 21 fok között valószínű.

Címkék:
hőmérséklet, eső, vasárnap, ország, csapadék, idő, éjszaka,