Visszatér a kánikula: kedden 33 fokra is felcsúszhat a hőmérő higanyszála

Pénzcentrum2022. augusztus 2. 12:01

A hétvégi ciklon északkelet felé távolodik, helyét majd egy anticiklon veszi át, aminek hatására csökken a csapadékhajlam, és ismét melegedés kezdődik, a légmozgás pedig gyengül. 

Kedden a Dunántúlon és az északkeleti megyékben lehetnek felhősebb körzetek, az ország többi részén viszont gyengén felhős vagy derült idő várható. Legfeljebb a nyugati határ mentén lehet egy-egy besodródó zápor, máshol száraz idő lesz. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad.

Napközben erőteljesebbé válik a gomolyfelhő-képződés, melyekből az Északi-középhegységben, illetve a nyugati, délnyugati megyékben fordulhat elő helyenként zápor, zivatar. Általában mérsékelt marad a légmozgás, zivatar környezetében azonban átmenetileg erős vagy viharos széllökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 13 és 19 fok között várható, de a hidegre érzékeny részeken alacsonyabb értékeket is mérhetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet a hét második napján 27 és 33 fok között alakul.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék:
időjárás, hőmérséklet, zivatar, zápor, idő, youtube, nyugati, záporok, zivatarok,