Újabb lezárást jelentettek be Budapesten: ne rutinból közlekedj ebben a kerületben

Pénzcentrum2022. május 13. 18:02

A BKK adta hírül, hogy a XV. kerületi Károlyi Sándor út és a Pozsonyi utca torkolatát közműépítés miatt hétfőtől, várhatóan másfél hétre lezárják. Ha teheti kerülje el ezt a csomópontot!

Lezárják a XV. kerületi Károlyi Sándor út torkolatát a Pozsonyi utcánál, így a 12-es villamos helyett a teljes vonalon hétfőtől, várhatóan másfél héten keresztül villamospótló autóbusszal lehet majd közlekedni.

Emellett a 124-es és a 225-ös autóbuszok módosított útvonalon fognak közlekedni ebben az időszakban: a Károlyi Sándor út helyett mindkét irányban a Pozsonyi utca – Fő út – Csobogós utca – Közvágóhíd utca útvonalán. Így a 124-es autóbuszok egyik irányba se érintik a Közvágóhíd tér és a Kovácsi Kálmán tér megállókat, helyettük Rákospalota, Bogáncs utca fele a 12-es villamos Fő út, valamint a 125-ös busz Rákospalota, Kossuth utca és a Mogyoród útja megállójában; a Bosnyák tér felé a 125-ös buszok a Csobogós utca és Rákospalota, Kossuth utca, valamint a 12-es villamos Dal utca megállójában állnak meg, jelezte a BKK.

 

Címkék:
bkk, villamos, busz, autóbusz, lezárás, pótlóvillamos, terelés,