Nem mersz már őszi utat tervezni? Ezeknél a légitársaságoknál ingyen módosíthatod a repjegyed

Pénzcentrum2021. augusztus 27. 13:03

Az Air France és a KLM is meghosszabbította a jegyek átfoglalásával kapcsolatos, a járvány idején bevezetett intézkedésének hatályát, így az utasok továbbra is ingyenesen módosíthatják megvásárolt repülőjegyeiket.

Legújabb intézkedésével a légitársaságok a flexibilis jegyekre vonatkozó szabályokat hatályát jövő év március végéig meghosszabbítják. Ennek értelmében az utasok 2022. március 31-i indulási időpontig a jegy árkategóriájától függetlenül ingyenesen módosíthatják az utazás időpontját, vagy a célállomást, vagy teljes visszatérítést kérhetnek. Ha a jegy árkategóriája ezt nem teszi lehetővé, akkor kupont kérhetnek, amelyek a kiállítástól számított egy évig érvényesek, de ennek visszatérítését bármikor kérhetik.

Akik közvetlenül az Air France-tól, KLM-től vásárolták a jegyüket, a módosítást a honlapon a foglalási kóddal belépve azonnal elvégezhetik, vagy erre megkérhetik a telefonos ügyfélszolgálatot is. Az utazási irodán keresztül megváltott jegyek esetében az értékesítő iroda tudja a módosítástokat elvégezni.

Címkék:
utazás, repülő, repülés, foglalás, repjegy,