Súlyos fennakadás a MÁV-nál: fővonalon szakadt le a felsővezeték, rengeteg a késés

MTI2021. augusztus 18. 07:23

Jelentős késések várhatók a győri vonalon, mert Biatorbágy és Herceghalom között leszakadt a felsővezeték - közölte a Mávinform szerda reggel.

A tájékoztatás szerint Biatorbágy és Herceghalom között nem közlekedhetnek a vonatok, mert egy tehervonat haladása közben mindkét vágány fölött leszakadt a felsővezeték. A Budapest-Győr közötti S10-es elővárosi, a Budapest-Hegyeshalom közötti nemzetközi, illetve a soproni és a szombathelyi InterCity távolsági vonatok jelentős késésére kell számítani.

A MÁV-START az utasok elszállításához pótlóbuszokat rendelt. A vonatok várhatóan Bicskéről és Biatorbágy állomásról fordulnak Budapest és Győr felé. A Déli pályaudvarról Oroszlányba és Bicskére induló vonatok nem közlekednek. Tatabánya és Oroszlány között betétjáratok szállítják majd az utasokat - közölte a Mávinform.

Frissítés

Egy vágányon újraindult a vonatforgalom Biatorbágy és Herceghalom között, ahol korábban leszakadt a felsővezeték; a Budapest-Győr vonalon még várhatók további késések. A tájékoztatás szerint azonban a késések fokozatosan csökkennek a délelőtti órákban a Budapest-Győr vonalon

Címkék:
máv-start, máv start, mávinform, vonat késés, vonat közlekedés, vonat késések, felsővezeték szakadás,