Nem sikerült túl jól a Nyugati felújítása: belső vizsgálatot indított a MÁV

Pénzcentrum2021. július 19. 19:28

Bár szombaton befejeződött az egyhónapos karbantartás, vasárnap hajnal óta több váltóállítási, biztosítóberendezési hiba nehezíti a forgalomszervezést a Nyugati pályaudvaron. A MÁV elnök-vezérigazgatója azonnal belső vizsgálatot rendel el a történtek okainak tisztázása érdekében.

A Nyugati pályaudvaron a szombaton befejezett egyhónapos karbantartást követően, vasárnap hajnal óta több váltóállítási, biztosítóberendezési hiba nehezíti a forgalomszervezést - közölte a MÁV.

Mint írták, ilyen helyzetben is az utasok biztonsága a legfontosabb, ezért az ország egyik legforgalmasabb pályaudvarán csökkentett kapacitással tartják fenn a közlekedést, nem tudják fogadni és indítani az összes a vonatot.

A folyamatos megújulás és fejlődés útján haladó vasúttársaság számára az elvárt előnyök mellett vállalhatatlan következményekkel is járt a karbantartás. A MÁV elnök-vezérigazgatója azonnal belső vizsgálatot rendel el a történtek okainak tisztázása érdekében

- közölték A vasúttársaság a Nyugati pályaudvart érintő vonalakon utazók elnézését kéri az átmeneti forgalmi fennakadások, késések és kényelmetlenségek miatt. Hozzátették, a MÁV a menetrend szerinti közlekedés mielőbbi visszaállítására törekszik. Az utasok a vasúttársaság honlapján, a Mávinform Facebook oldalán és a MÁV applikáció segítségével találhatnak folyamatosan frissülő tájékoztatást a közlekedési változásokról.

Címkék:
vizsgálat, MÁV, vonat, karbantartás, vonatok, nyugati, nyugati pályaudvar felújítás,