Szombat reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. december 19.)

Pénzcentrum2020. december 19. 07:45

Hétvégén sem akarsz lemaradni a fontos hírekről? Nem tudod, kinti vagy benti programot érdemes-e tervezni? Intéznéd a nagybevásárlást, de fogalmad sincs, melyik boltban akciós a tojás? A Pénzcentrum összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat a hétvégére! 2020. december 19., szombat.

Névnap

Viola

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 356.87 Ft
USD: 291.22 Ft
CHF: 329.73 Ft
GBP: 393.91 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 41614.92
OTP: 13540 Ft
MOL: 2120 Ft
RICHTER: 7315 Ft

Országos középtávú előrejelzés

December 19. szombat: Borult, párás, foltokban ködös idő várható. Szitálás bárhol előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, ugyanakkor az Alpokalján és a Kisalföldön élénk lökések is kísérhetik a déli, délkeleti szelet. A hőmérséklet délután általában 2 és 6, késő este többnyire 1 és 5 fok között alakul.

December 20. vasárnap: Többnyire borult, párás, néhol ködös idő várható, csak néhol szakadozhat fel a rétegfelhőzet. Többfelé valószínű szitálás, esetleg gyenge eső. A délkeleti, déli szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között valószínű.

December 21. hétfő: Többnyire borult, párás idő várható, de helyenként (nagyobb eséllyel a Kisalföldön) felszakadozhat a felhőzet. Szórványosan valószínű szitálás, esetleg gyenge eső. A Dunántúlon északi, északnyugati, másutt déli, délkeleti szél lesz a jellemző, amely többnyire mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között valószínű.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Több helyen párás, helyenként tartósabban ködös idő várható. Szitálás miatt nedves, csúszós útszakaszok is lehetnek. A felhőbe burkolózó hegyvidéki tájakon találkozhatunk tartósan sűrű köddel.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Fronthatás nem terheli szervezetünket, de a szürke, borongós idő egyeseknél álmosságot, kedvtelenséget, fáradékonyságot okozhat.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap, dax,