Péntek reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. november 6.)

Pénzcentrum2020. november 6. 07:45

Pénteken sem áll meg az élet attól, hogy közeleg a hétvége: a Pénzcentrum segít naprakésznek maradnod. Összegyűjtöttük a legfontosabb híreket, de az aktuális árfolyamokért, időjárásjelentésért, akciókért sem kell külön kattintanod, olvass el mindent egy helyen! 2020. november 6., péntek.

Névnap

Lénárd

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 359.68 Ft
USD: 304.32 Ft
CHF: 336.79 Ft
GBP: 399.29 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 35264.98
OTP: 11190 Ft
MOL: 1623 Ft
RICHTER: 6940 Ft

Országos középtávú előrejelzés

November 6. péntek: A ködös tájakon gyorsan javulnak a látási viszonyok, valamint a rétegfelhőzet is zsugorodik, feloszlik, így jórészt mindenütt gyengén felhős, napos időre számíthatunk csapadék nélkül. A légmozgás többnyire mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között várható. Késő estére általában 1 és 7 fok közé hűl le.

November 7. szombat: Gyengén felhős, napos és rétegfelhőzettel borított, párás, helyenként tartósabban ködös területek egyaránt lesznek. Estétől ismét párássá válik a levegő, és köd is egyre több helyen képződik. A borult, ködös tájakon előfordulhat szitálás. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a Fertő környékén élénk széllökések is lehetnek déli irányból. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8 és 14 fok között alakul, de a tartósabban ködös részeken ennél hidegebb is lehet.

November 8. vasárnap: Az ország nagy részén borult, párás, helyenként tartósabban ködös idő várható, de lesznek még néhány óráig napos területek is. Éjjel, reggel és estétől sokfelé számítani kell sűrű ködre. A borult, párás, ködös tájakon előfordul szitálás. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a Fertő környékén megélénkülhet a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 6 és 12 fok között alakul, de a naposabb vidékeken 13, 14 fokot is mérhetnek.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Pénteken az ország nagy részén kedvezőek lesznek a közlekedés meteorológiai feltételei, a látási viszonyok csak kisebb körzetekben lehetnek átmenetileg korlátozottak.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Fronthatás nem várható, azonban a hidegre érzékenyek tünetei erősödhetnek, görcsös és ízületi panaszok léphetnek fel.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, törésteszt, bux, névnap, dax,