Tombol a nyár: ezek a legjobb belföldi nyaralások 100 ezer forint alatt

Pénzcentrum2020. július 19. 07:02

Idén nem vagyunk elkényeztetve hosszú hétvégékkel, de augusztusban azért lesz 4 egybefüggő szabadnap. És ha már a tűzijáték idén el is marad, attól még tölthetjük kellemesen ezeket a napokat. A Pénzcentrum most összeszedte a legjobb belföldi szállásajánlatokat. 

Nem csak a belföldi turizmus talpra állítása, de a járványhelyzet alakulása miatt is fontos lenne, hogy idén inkább itthon nyaraljunk. Az adatok szerint elindultak ugyan a magyarok, de a korábbiakhoz képest sok turista hiányozik még - mondta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

Magyarország neked - Bakancslista címmel készült el az a három részből álló kiadványsorozat, amely bemutatja az ország szinte teljes turisztikai kínálatát, és év minden napjára tartogat élményeket.A sorozat részeként megismerhetők Budapest és környéke, Nyugat-, valamint Kelet-Magyarország változatos, szezonfüggetlen attrakciói, programlehetőségei.A kiadványok elsőként magyar, a későbbiekben angol nyelven is elkészülnek, így utazási inspirációt adnak mind a belföldi, mind a külföldi utazóknak, és segítenek megtervezni az utazásokat az adott környékekre.

2020 ugyan nem kényeztetett el bennünket hosszú hétvégék terén (igaz, nem is nagyon tudtunk volna mozogni a karantén alatt), de mivel az augusztus 20. csütörtökre esik, így négy szabadnapunk áll rendelkezésünkre.

Összeszedtük a legjobb belföldi ajánlatokat erre az időszakra:

A balatoni turizmus egyik fellegvárának számító Zamárdiban 2 fő részere 66 ezer forintért bérelhetünk apartmant az Ibusz ajánlatában, csendes, családias környezetben, 200 m-re a Balaton partjától, ahol szabadstrand is várja a fürdőzni vágyókat.

A Park Hotel Balatonlelle ugyan csaj két csillagos szálloda, de 77 760 forintért kínál egy kétágyas szobát a hosszú hétvégére a Neckermannon keresztül. A városközponttól 600 m-re, közvetlenül a sekély vízű szabad strand mellett, 4,5 hektáros ősfás parkban, zuhanyozós, tv-vel, mini hűtővel felszerelt szobák várják a vendégeinket.

A hajdúszoboszlói Hotel-Siesta Üdülőszálló 58 200 forintért kínálja szobáit a Szállás.hu-n keresztül az augusztusi hosszú hétvégére. Közvetlen környezetében található a városi sport- és tanuszoda, az Aqua-park, valamint sportrepülőtér. 

De akár 4 csillagos szállást is találhatunk 100 ezer dorint alatt a hosszú hétvégére: a Maiutazás.hu oldalon a szegedi Hotel Aurisba vásárolhatunk kupont két fő részére 49 900 forintért. Az éjszaka hosszabbítás: 24 950 forint /2 fő/éj, a hétvégi felár 5900forint. Az ajánlathoz tartozik svédasztalos reggeli (juice bárral, gyümölcsökkel, desszerttel, pezsgővel), a kültéri medence és a szauna korlátlan használata.

A soproni Hotel Siestában 3 éjszaka félpanziós ellátással 76 515 forintba kerül ha az Aldi Travel oldalán foglaljuk le a szállást. A szállás egy beltéri medencét kínál, a napimádókat kényelmes nyugágyak várják.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Szintén az Aldi ajánlatában a zalakarosi Hotel Venusban tölthetjük el a hosszú hétvégét 110 808 forintért, mely összeg tartalmazza a reggelit. Összesen két medence - egy benti és egy kinti - és egy pezsgőfürdő gondoskodik a hűsítő élményről.

A Szállás.hu ajánlatában a Mecsek lábánál, csendes helyen szép környezetben a háromcsillagos pécsi Ágoston Hotelben 44 700 forintért tölthetünk el 3 éjszakát az augusztusi hossz hétvégén, mely árban benne van a reggeli is.

Aki 4 csillagos wellnessre vágyik Egerben, az a szállásguru oldalán tud kupont venni a négycsillagos Hotel Eger & Parkba 55 900 forintért. Szezonban ugyan csak felár ellenében váltható be a kupon (5000 forint/2 fő/éj), de cserébe bőséges svédasztalos reggeli, és tájjellegű ételeket kínáló svédasztalos vacsora, élő zene várja a vendégeket. 

A végére pedig egy remek ajánlatot találtunk a siófoki négycsillagos CE Plaza Hotelben: 49 900 forintért tölthetünk el 2 éjszakát gélpanziós ellátással a Maiutazás oldalán vásárolt kuponnal emellé egy 11 950 forintos szezonfelárat kell kifizetni, de még így is remek ajánlat.

Címkék:
utazás, soproni sör,