Ezek ma a legjobban ellátott megyék Magyarországon: itt a lista

HelloVidék2020. január 17. 08:15

Az elmúlt évben is rengeteg fejlesztés zajlott az országban, A HelloVidék pedig annak járt utána, hogy miként alakult a települések infrastrukturális ellátottsága, ehhez a KSH legfrissebb adatsorát vették alapul. Megnéztük azt is, hogy az egyes megyékben milyen magas a munkanélküliségi- és foglalkoztatási ráta, valamint a havi nettó átlagkereset.

A kormány több fronton támogatja a családokat, akik új- vagy használtlakást szeretnének vásárolni. A családvédelmi akcióterv segítségével többféle módon juthatunk lakáshitelhez, és ott van még a falusi csok is azok számára, akik vidéken képzelik el az életüket.

Hivatalos statisztika arra vonatkozóan még nem látott napvilágot, hogy mely települések iránt volt eddig a legnagyobb érdeklődés a falusi csok szempontjából. Azonban az elmúlt évben a HelloVidék a falusi csok aloldalának látogatottsági adatait folyamatosan monitorozta, így ezekből az adatokból különféle tendenciákat és következtetéseket lehet leszűrni.

A legfrisebb adatokból az látszik, hogy a megyék közül Pest megye a legnépszerűbb, az oldalmegtekintések alapján a kattintások 7,32 százalékát zsebelte be. Pest megye után a Fejér megye iránt érdeklődtek a legtöbben. A második helyen a kattintások 3,06 százalékával ez a megye áll. A harmadik Borsod-Abaúj-Zemplén megye lett, ami a kattintások 2,33 százalékát birtokolja. A negyedik helyen Veszprém megye 2,32 százalékkal, de szorosan az ötödik helyen mögötte Győr-Moson-Sopron megye zár 2,24 százalékkal.

A cikk folytatódik: IDE kattintva el tudod olvasni az egészet!

Címkék:
utazás, beruházás, út, megye, infrastruktúra, épület, hellovidék,