Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.11.19)

Pénzcentrum2019. november 19. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2019.11.19).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2019.11.19).

36 órás előrejelzés

Kedd reggelre helyenként a Dél-Dunántúlon, nagyobb területen északon és keleten képződhet sűrű köd, amely északkeleten csak lassan oszlik fel. Délelőtt még több helyen kisüthet a nap, majd megnövekszik a felhőzet, de csapadék nem várható. A Dunántúlon és a középső tájakon átmenetileg feltámad a délkeleti szél. Hajnalban 1-7 fok várható, északkeleten néhol gyenge fagy lehet, napközben 10-17 fokig melegszik a levegő.

Szerdán ismét többfelé eshet, keleten, északkeleten késő délutánig viszont száraz idő várható. A keleties szelet helyenként élénk, néhol erős lökések kísérhetik. Hajnalban 4-10, délután 10-18 fok várható.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden helyenként a Dél-Dunántúlon, nagyobb területen északon és keleten képződhet sűrű köd, amely északkeleten csak lassan oszlik fel és jelentősen csökkenti a látástávolságot. A Dunántúlon és a középső tájakon átmenetileg élénk délkeleti szél csökkentheti a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden frontmentes lesz időjárásunk. A hajnali, reggeli órákra többfelé ködössé válik a levegő, a nyirkos, hideg reggeli órákban felerősödhetnek a reumatikus és ízületi fájdalmak, amelyek északkeleten tartósak lehetnek. Csapadék nem várható, de napközben egyre többfelé megnövekszik a felhőzet és a borongós idő negatív hatással lehet a hangulatra, közérzetre. Továbbra is fordítsunk figyelmet immunrendszerünk erősítésére! Fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt, C-vitaminban gazdag ételeket!

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Hójelentés

Enyhe november. Folytatódik az átlagosnál enyhébb idő, legközelebb szerdán várható sokfelé eső.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, száraz november,