Ez gyors volt: nem jár az M3-as metró a felújított szakaszon

Pénzcentrum2019. április 10. 09:11

Nem közlekedik az M3-as metró a felújított szakaszon. A Budapesti Közlekedési Központ facebook oldala alapján hatósági zárás miatt közlekedhetünk pótlóbusszal Újpest-központ és az Árpád híd között.Friss!Az M3 metró szerelvényei 9:46 órától ismét forgalomba álltak és a felújítás idején érvényes menetrend szerint közlekednek. 

A nem várt fennakadás miatt tömegek torlódtak fel az aluljáróban. A közlekedési nehézségről olvasónk tájékoztatta a Pénzcentrumot. 

A BKK az utasok türelmét kérte, amikor röviden reagált a leállásra a közösségi médián keresztül.

A 3-as metró déli szakaszának felújítása is döcögősen indult, továbbra is nagy tömeggel kell számolni a Nagyvárad térnél a pótlás miatt.

Kisállat okozta a füstölést a Gyöngyösi utcai állomáson
Ma, 8:45 órakor az M3 metróvonal Gyöngyösi utcai állomásán tűzjelzés történt. A füstölést az ott dolgozók a fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt megszüntették, a metróállomást kiürítették.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az M3 metró északi szakaszának felújítási munkái során a gyorsabb és biztonságosabb anyagmozgatás megvalósítása érdekében az alagutat a földfelszín felé megnyitották, emellett nagy mennyiségű földmunkák is voltak a felújítás időszaka alatt. A megnyitott alagútszakasz körbekerítése és biztonsági őrzése mindvégig biztosított volt, azonban hermetikus lezárása nem volt megvalósítható. Ennek következményeként kerülhetett be egy kistestű emlősállat a Gyöngyösi utca metrómegálló üzemi területén elhelyezkedő elektromos szekrénybe, itt zárlatot okozott, amely a mai napon a füstjelenséget okozta.

Az M3-as metrópótló autóbusz nem állt meg a Gyöngyösi utcai megállónál a hatósági zárás miatt. Állomáspótló autóbusz közlekedik az Árpád híd és Újpest-városkapu megállók között. 

Címkék:
utazás, bkk, metró, felújítás, penzcentrum,