Káoszt hozott a vihar: ember legyen a talpán, aki itt bejut reggel Budapestre

Pénzcentrum2019. március 11. 07:11

Vasárnapról hétfőre virradó éjjel a Dunakanyar menti vonalakon több helyen is fák dőltek a sínekre, faágak kerültek a felsővezetékekre, ami jelentősen megnehezíti a hétfő reggeli vonatközlekedést.

Vasárnapról hétfőre virradó éjjel a Dunakanyar menti vonalakon több helyen is fák dőltek a sínekre, faágak kerültek a felsővezetékekre, ami jelentősen megnehezíti a hétfő reggeli vonatközlekedést. Vác és Balassagyarmat között hajnalra eltávolították a kidőlt fákat Nagyoroszi-Drégelypalánk között. Ennek eredményeként a Vác-Balassagyarmat vonalon nem lehet gond a vonatközlekedésben - írta közleményében a Mávinform.

A Rákosrendező-Fót-Vácrátót közötti szakaszon szünetel a vonatközlekedés, nincs áram a felsővezetékben, több helyen a felsővezetékre lógó ágak okoznak zárlatot. A Budapest-Veresegyház-Vác vonalon jelentős korlátozásokkal és hosszabb menetidőkkel kell számolni. Vonatpótló buszok hiányában Vácrátót, Őrbottyán, Veresegyház, Csomád és Fót felől közlekedő VOLÁNBUSZ járatokon a vasúti bérleteket és utazásra jogosító igazolványokat elfogadják.

A Budapest-Vác-Szob vonalon Vác és Göd között csak az egyik vágányon lehetséges a vonatközlekedés, a kidőlt fát távolítják el most a szakemberek. Az elővárosi vonatok közlekedésében jelentős korlátozások és hosszabb  menetidők várhatók, több vonat kimarad a menetrendből hétfőn reggel.

Frissítés: 06:33

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A Budapest-Veresegyház-Vác vonalon újraindult a vonatközlekedés, de a délelőtti órákban még hosszabb menetidőkkel kell számolni. A Vácrátót, Őrbottyán, Veresegyház, Csomád és Fót felől közlekedő VOLÁNBUSZ járatokon a vasúti bérleteket és utazásra jogosító igazolványokat 6:30 óráig fogadták el.

(Címlapkép - MTI Fotó: Máthé Zoltán)

Címkék:
pénzcentrum.hu, utazás, MÁV, vonat, késés, vonatpótló,