Útra kelsz az ünnepek alatt? Ezekre feltétlenül figyelj!

Pénzcentrum2018. december 20. 19:05

Az év végi ünnepek közeledtével sokan utaznak el távoli rokanaikhoz vagy jönnek éppen haza a családukhoz. Egy friss közleményben olvasható néhány gyakorlati információ hasznos lehet az utazás, vagy épp az ünnepi készülődés során.

Első lépésként már az utazás előtt érdemes letölteni a reptér mobil applikációját, amelyből a repülőtér kínálta aktuális lehetőségekről, járatinformációkról és egyéb hasznos tudnivalókról lehet tájékozódni.

A biztonsági ellenőrzés felgyorsítása érdekében érdemes előzetesen ellátogatni a Budapest Airport weboldalára és meggyőződni arról, hogy milyen tárgyakat lehet behozni a repülőtérre illetve felvinni a repülőgép fedélzetére; és melyek azok a tiltott eszközök, amelyeket mindenképpen otthon kell hagyni.

Az ünnepek közeledtével fontos megjegyezni, hogy a tűzijáték és a csillagszóró a repülésre veszélyes eszköznek számít, így azok sem kézipoggyászban, sem pedig feladott bőröndben nem szállíthatók, azokat a repülőtéren elkobozzák vagy kidobatják a szemétbe az utasokkal.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

December végén, az ünnepi időszakban sokan utaznak Budapestről repülővel - érdemes emiatt a szokásosnál korábban kiérkezni a repülőtérre, hogy biztosan időben áteshessünk a biztonsági ellenőrzésen. A legrosszabb, ami a korán érkezőkkel történhet, hogy lesz még idejük egy kávéra vagy nyugodt vásárlásra a repülőbe történő beszállás előtt. A SkyCourtban (az utasbiztonsági ellenőrzés után) vásárolt termékeket, beleértve az ajándéknak szánt italokat is, korlátozás nélkül fel lehet vinni minden repülőgép fedélzetére.

Címkék:
utazás, repülés, penzcentrum, csomag, reptér, várakozás, reptér budapest,