Világsztárok érkeznek Budapestre: újabb nagy neveket jelentett be a Sziget

Pénzcentrum2018. november 27. 12:00

Több sztárfellépőt is bejelentettek a Sziget szervezői, így már nem csak Ed Sheeran lesz az egyetlen világsztár, aki jövőre Budapestre látogat. Mindenki írja be a naptárba: 2019. augusztus 7-13.


Jövőre Budapestre látogat többek között a Foo Fighters, a Florence + The Machine, a twenty one pilots, a The 1975, és Martin Garrix is - jelentették be a Sziget Facebook-oldalán.

Loading...

Szeptemberben már bejelentettek egy igazán nagy dobást: a popvilág talán legaktuálisabb sztárja, Ed Sheeran elfogadta a Sziget meghívását, ő lesz a 2019-es fesztivál első napjának headlinere.

Több mint egy éve tárgyalunk Sheeran ügynökségével és nagy öröm, hogy ilyen hamar bejelenthetjük őt. Az pedig megtisztelő, hogy Sheeran első magyarországi koncertjét a Szigeten adja, és rajtunk kívül is csak egy fesztiválon lép fel a stadion-koncertek mellett

 - mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője. “A Sziget történetében ilyen korán még nem hoztunk nyilvánosságra headlinert. Generációjának legjobb zeneszerzője nem csupán az egyik legaktuálisabb sztár a popvilágban, de a Sziget “Love Revolution" koncepciójában is egy emblematikus szereplő, tudván, hogy például jelentős szerepet játszik a drop4drop által indított jótékonysági kampányban, ami azt tűzte ki céljául, hogy a világban minél többen juthassanak tiszta vízhez" - tette hozzá Kádár, aki emlékeztetett, hogy a Love Revolution egyik alappillére a környezettudatosság, azon belül is az élő víz védelme.

Címkék:
utazás, sziget fesztivál, sziget 2019, sztárfellépő,