Ez most komoly? dögmeleg és zuhé is vár ránk a hosszú hétvégén

Pénzcentrum2018. október 31. 19:35

Akár melegrekordok is dőlhetnek a hosszú hétvégén, igaz a napsütés nem lesz zavartalan, némi csapadék is várható.

A hosszú hétvégén továbbra is marad az évszakhoz képest több fokkal melegebb idő, olyannyira, hogy csütörtökön és pénteken a délkeleti országrészben jó eséllyel ismét melegrekordok születhetnek - írja az Időkép.hu.

Az előrejelzés szerint a napsütést csütörtökön kezdetben fátyolfelhők szűrhetik, majd délutántól délnyugat felől megvastagszik a felhőzet, este valamint éjjel több helyen kisebb eső is lehet. Délután a maximum hőmérséklet 18-25 fok között alakul majd.

Pénteken reggel még néhol északkeleten eshet, majd hazánk nagy részén változó felhőzet mellett több-kevesebb időre kisüt a nap. Délután a nyugati tájakra érkezhetnek ismét esőt, záport adó felhők. Hajnalban 9-17, napközben 18-25 fok várható.

Szombaton még a felhők lesznek túlsúlyban, délen és a középső tájakon kisebb eső, egy-egy zápor sem kizárt, a hőmérséklet pedig 17-23 fok között alakul. Vasárnap már több lesz a napsütés, csapadék nem várható,16-22 fokra készülhetünk.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címkék:
utazás, időjárás, hőség, meleg, előrejelzés,