Hiába volt érvényes jegyük, a WizzAir nem engedte felszállni a magyar párt

Pénzcentrum2018. szeptember 28. 09:02

Utazási irodán keresztül utazott volna Izraelbe a Balogh házaspár, azonban hiába volt érvényes jegyük, nem szállhattak fel: a WizzAir túlfoglalásra hivatkozva megtagadta a beszállást.

Utazási irodán keresztül utazott volna Izraelbe a Balogh házaspár, csakhogy hiába fizettek ki mindent, a WizzAir dacára annak, hogy szervezett csoportos utazásról volt szó, túlfoglalásra hivatkozva megtagadta a beszállást - adta hírül az ATV.

Balogh Ferenc a Híradónak elmondta, a becsekkolásnál szóltak a feleségének és egy másik hölgynek, hogy több jegyet adtak el a kelleténél, ezért ők nem szállhatnak fel a repülőre. Hogy ne szakadjanak szét a családok, Ferenc felajánlotta a jegyét a hölgynek, és a feleségével ketten maradtak itthon.

A WizzAir teljesen jogtalanul és szabályellenesen kiemelt két főt a csoportból. Ilyenre nem is hallottunk még precedenst, hogy egy csoportfoglalást megbontsanak

 - fogalmazott Darai-Nagy Judith, a Smart Travel ügyvezető igazgatója. A házaspárr ügyvédet fogadott, a szakember szerint milliós kártérítésre számíthatnak.

Címkék:
utazás, repülés, wizzair,