Utasnak álcázott rendőrök kapták el a poggyászfosztogatót a budapesti reptéren

Pénzcentrum2018. szeptember 4. 16:32

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság két munkatársa vasárnap reggel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren elvegyült egy Valenciába induló járat felszálló utasai közé. csakhogy ahelyett, hogy felszálltak volna a gépre, a lépcső alatt átbújva benéztek a raktérbe, aminek bejáratánál több csomag volt felhalmozva. Odabent pedig egy rakodómunkás épp egy bőröndben turkált.

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság két munkatársa vasárnap reggel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren elvegyült egy Valenciába induló járat felszálló utasai közé. Csakhogy ahelyett, hogy felszálltak volna a gépre, a lépcső alatt átbújva benéztek a raktérbe, aminek bejáratánál több csomag volt felhalmozva. A raktér belsejében pedig egy rakodómunkás épp egy bőröndben turkált - írja a police.hu.

A rendőrök a repülő utasterébe vitték a felnyitott táskát, amelynek tulajdonosa azt mondta, hogy abból nem hiányzik semmit. A rakodómunkást a nyomozók előállították, majd lopás vétség kísérletének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ahogy arról ma reggel beszámoltunk, szeptember elején volt már gond azzal, hogy valaki vagy valakik egy poggyászban turkáltak. A Spanyolországban nyaraló, onnan szeptember elsején hazatérő család Ryanair repülőgépe szombaton, késő este landolt Budapesten. A leszállást követően a család azonban hiába kereste csomagját a bőröndátvételnél, az nem volt sehol. Végül előkerült a táska, ám azt felnyitották és szalaggal leragasztották. A benne lévő ruhákat átforgatták, és koszosan, olajosan visszadobálták a bőröndbe.

Címkék:
utazás, rendőrség, lopás, repülőtér, poggyász, liszt ferenc repülőtér,