Tudtad? Magyarországon van Közép-Európa legjobb olasz étterme

Pénzcentrum2018. augusztus 15. 16:10

A miskolctapolcai Avalon Ristorante éttermet Közép-Európa legjobb olasz éttermének választották, de a legszebb belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező helynek járó díjat is elnyerte a World Luxury Restaurant Awards-on.

A miskolctapolcai Avalon Ristorante nyerte a World Luxury Restaurant Awardson a Közép-Európa legjobb étterme címet - írja a Turizmus Online.

Ez a díj kétéves munkánk megkoronázása

- mondta az éttermet vezető Albók Gyula, aki hozzátette, azt igazolja vissza a nemzetközi siker, hogy jó az a koncepció, amelyet csapatukkal közösen kialakítottak. Az étterem másik séfje Szepesi Gábor is részt vett Belfastban a díjátadó gálavacsorán.

Az étteremben egyébként a tradicionális olasz ételek mellett akadnak magyaros fogások is, például a húslevesházi cérnametélttel és füstölt marhamnyelvvel 1750 forintba kerül. Ha mégis olasz ízekre vágynánk, akkor jó választás lehet a tészta. A tészták ára 2450-4950 forint között alakul, a legolcsóbb pizza a Margherita, ami 1700 forint, a legdrágább pizza pedig a Pizza del Mare, ami 3850 forintba kerül.

 

Címkék:
pénzcentrum.hu, utazás, étterem, gasztronómia, elismerés,