Olcsó repjegyre fáj a fogad? Légy résen: újabb trükköt vet be WizzAir

Pénzcentrum/Index.hu2018. május 9. 09:02

A repülni vágyóknak nincs más választása, ha nem akarnak külön utazni, fizetniük kell - írja az Index.

Aki nem fizet a helyosztásért és csak az indulás előtti 48 órában csekkol, számíthat arra, hogy jó távol kerül útitársától - írja az Index a Fapadosinfo blogra hivatkozva. A bloghoz az utóbbi hetekben záporoznak a levelek, sokan számoltak be arról, hogy miután szétültette őket a rendszer, pénzért volt lehetőség módosítani az ülésfoglalást.

A helyvásárlás ára a hivatalos tájékoztatás szerint 1-50 euró között mozog, a blog tesztje alapján viszont inkább 5-48 euró környékén alakul. Vagyis semmi esetre sem úszhatjuk meg nagyjából 1500 forint alatt, ha nem szeretnénk, hogy szétültessen minket a gép.

Nem a WizzAir egyébként az első, aki ezt meglépte, Ryanair már bevezette az új rendszert korábban. Vagyis a legolcsóbb európai fapados társaságok közül az easyJet maradt az egyetlen, amelynél nem kell plusz pénzt fizetni azért, hogy az együtt utazók együtt is ülhessenek a gépen.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék:
utazás, repülés, fapados, repülőjegy,