Zápor, zivatar, napsütés: ilyen időnk lesz a jövő héten

Pénzcentrum2017. szeptember 3. 18:02

Vége a nyárnak, hétfőtől újra iskola. Mutatjuk, milyen időre számíthatunk a héten.

Változékony időre kell számítanunk szeptember első hetében: eső, zápor és napsütés is lesz.

Hétfőn az ország északkeleti, keleti harmadán túlnyomóan borult marad az ég többfelé esővel, záporral, esetleg zivatarral. A Dunántúlon, majd hajnaltól a középső megyékben tovább szakadozik, csökken a felhőzet, és ezeken a területeken egyre kevesebb helyen lehet csapadék - írja előrejelzésében az Országos Meteorológiaia Szolgálat.

Kedden változóan felhős időre számíthatunk, majd a déli óráktól az ország keleti felén észak felől erősen megnövekszik a felhőzet. Északkeleten többfelé valószínű eső, másutt csak néhol alakulhat ki futó zápor. Az északnyugati, nyugati szél nagy területen megélénkül, helyenként megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet északkeleten 17 és 20, másutt 20 és 24 fok között várható.

Szerdán hosszabb-rövidebb időszakokra kisüt a nap. Északkeleten és északnyugaton helyenként záporeső várható, másutt csapadék nem valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 fok között várható.

Csütörtökön is több-kevesebb napsütésre számíthatunk. Elszórtan alakul ki záporeső. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 25 fok között várható.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A jelenlegi előrejelzés szerint szép, napos időnk lesz jövő hétvégén.

 

Címkék:
pénzcentrum.hu, utazás, időjárás, eső, előrejelzés,