Érik a gigadugó az M7-esen: itt a titkos út a Balatonról

Pénzcentrum2016. augusztus 28. 16:57

Hihetetlenül sokan vannak a Balatonon, a nyár utolsó hétvégéjén is óriási dugóra lehet számítani este. A Pénzcentrum mutatja a titkos utat, amivel nem kell az egész éjszakát az M7-es autópályán töltened.

A Pémzcentrum információi szerint elkpesztően sokan voltak a Balatonnál a hétvégén, ami nem csoda, hiszen ez volt az utolsó nyári hétvége. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, egyre inkább megtelik az autópálya, és összefüggő kocsisorrá duzzadhat a Budapest felé tartó autótömeg. 

Ha te sem akarod a teljes estédet az M7-es autópályán tölteni, akkor menj inkább te is a titkos úton, és érj fel Budapestre idegeskedés nélkül.

OK, merre menjek?

Balatonfőkajár > Füle > Jenő > Nádasdladány > Sárkeszi > Sárszentmihály > Székesfehérvár > 811-es út > Lovasberény > Vértesacsa > Alcsútdoboz > Etyek > Budaörs > Budapest

A "rejtett" út kiindulási pontja a Balaton legkeletibb pontja, vagyis Balatonakarattya, de annak sem kell megijednie, aki az északi, vagy a déli part távolabbi pontjáról indul haza. Az északi partról némileg könnyebb a dolgunk, a 71-es úton végighaladva Nádasdladánynál csatlakozhatunk be.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az útvonalat egyébként mi is többször kipróbáltuk, gyönyörű útvonalon, fix 2-2,5 óra alatt haza lehet rajta csorogni, gyakorlatilag a nap bármelyik szakában. Az út a pénteki csúcsban Balaton felé is jól járható, ráadásul megyei matricából sem kell többet venni.

Júliusban kilenc teljes napig bízhattunk benne, hogy Balatonvilágos és Budapest között kétszer három sávosra bővíti a kormány az M7-es autópályát. Ez fontos lépés lett volna annak érdekében, hogy nyaranta ne alakuljon ki óriási torlódás vasárnaponként a Balatonról Budapestre visszatérő embertömeg miatt. A kabinet azonban indoklás nélkül, az 1422/2016-os kormányhatározatban törölte az autópályabővítési terveket, kilenc nappal azok bejelentése után.
Loading...

Címkék:
utazás, Balaton, nyár, m7, vasárnap, sztráda,