Sziget: 1050 a feles, 650 a sör, mennyibe kerül a többi?

Pénzcentrum2016. augusztus 10. 16:51

Az eddig megszokotthoz hasonlóan idén is az alapvető italokat egységes áron vehetjük meg a Szigeten. Megszereztük az árlistát: mutatjuk, hogy mennyi pénzzel készül 2016-ban a fesztiválra.


A mínusz egyedik nappal ma indul a 24. Sziget Fesztivál, de idén sem ússza meg túl olcsón az, aki a fesztivál területén szeretne italt vásárolni. A 4 cl-es rövid italokért idén 1 050 forintot kell fizetni, de akad olyan pálinka, ami már 1 250 forintba kerül. A 0,5-ös Vasuta fröccsök 890 forintba kerülnek, míg a csapolt sör 650 forintba, a dobozos verzió pedig 740 forintba kerül.

KATTINTS! Óriási tömeg az Auchanban: mit vásárolnak ennyien?

Olvasónk elmondása szerint a telefontöltés sem lesz túl olcsó: idén 800 forintot kérnek érte. Az ételek árairól pedig még nincsen pontos információnk, de mindenesetre az jó jel, hogy a több kitelepült áruházlánc között lesz egy Aldi is, ahol a diszkontlánc a megszokott áraival várja majd a fesztiválozókat. Kivételt jelentenek persze az üdítők, mert a Coca-Cola termékek a hivatalos szigetes áron kaphatóak - 450 ft/0,5 l.

KATTINTS! Vajon kinek a zsebét tömjük, ha jattot adunk a Szigeten?

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

(Címlapkép forrása: sziget.hu)

 

Címkék:
utazás, árak, sziget 2016, sziget fesztivál,