Ilyet se nagyon láttunk még magyar fesztiválon

Pénzcentrum2015. május 7. 19:02

Sok újdonsággal várja a látogatókat a 10. Budapesti Pálinkafesztivál. Megújult például a rendezvény fizetési rendszere.

Több újdonsággal várja a látogatókat az ezen a hétvégén Budapest belvárosában megrendezendő 10. Budapesti Pálinkafesztivál. Mint azt Maros Róbert, a fesztivál ötletgazdája a rendezvény csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, fontos újítás, hogy "kerítés nélkül" lehet részt venni a rendezvényen, azaz a látogatóknak nem kell belépőjegyet váltaniuk.

A főszervező kiemelte, hogy a Pálinkafesztivál az a nagyrendezvény, amely talán a legrégebben működik a készpénzmentes fizetés: ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a látogatóknak egy fesztiválkártyát kell kiváltaniuk, amelyre pénzt töltenek fel, és azzal fizetnek a pultoknál.

Ez a rendszer is megújult az idei évben: a legfontosabb, hogy a látogatók nem veszítik el a fesztivál Hellopay fizetőkártyáján hagyott pénzt. A feltöltött összeg ugyanis tovább él a kártyán és a rendszerben. Ez azt jelenti, hogy ha nem váltják vissza, később budapesti szórakozóhelyeken és más fesztiválokon is felhasználható lesz.

A kártya több más extra szolgáltatást is tartalmaz:

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

  • belépőjegyeket lehet rá feltölteni (így nyomtatott jegy nélkül be lehet menni rendezvényekre az online megvásárolt koncertjegyet feltöltve a kártyára)
  • kedvezménykártyaként működik
  • VIP (klubtagsági) kártyaként is használható
  • nem csak fesztiválokon használható, hanem éttermekben, kulturális programokon is

Címkék:
fesztivál, pálinka,