Így készülj fel a Balaton Soundra

Pénzcentrum2014. július 11. 18:00

A változékony, viharos időjárásra érdemes előre felkészülni, egy gyorsan jött zivatar ugyanis a legjobb koncertélményt is elronthatja. Nem csak az esőkabátot érdemes bekészíteni, ugyanis a fesztivál területén egyelőre nem található trafik sem. A sajtóhírek ellenére még mindig vannak kiadó szállások, és jegyeket is lehet még kapni.

Bár a Balaton Sound hivatalos oldalán már kizárólag vasárnapra szóló napi, és VIP minősítésű hetijegyeket árulnak, a jegyüzéreknél viszont találhatunk még napi- és hetijegyeket is bőven - van, hogy a hivatalos ár alatt.

A szervezők évek óta felhívják a figyelmet arra, hogy eredeti forrásból vegyünk jegyeket, mivel korábban is előfordult már, hogy hamisított jegyeket adtak el a hiszékeny fesztiválozóknak. "Felhívjuk figyelmeteket, hogy csak a helyszínen és hivatalos jegyirodában vásároljatok jegyet, vagy karszalagot! Már a nyitónapon is találtunk hamis jegyeket, karszalagokat, ezekkel nem lehet bejutni a fesztiválra!" - tájékoztatták a látogatókat múlt héten például a VOLT fesztivál hivatalos Facebook-oldalán. Jó eséllyel idén is felbukkannak majd hamisított belépők.

Hogyan készüljünk fel a fesztiválra?

Az elmúlt napokban nem a tipikus fesztivál időjárás volt a jellemző, és az előrejelzések szerint a hétvégén is folytatódik a szeles, zivataros idő. A fesztivál területére nem lehet esernyőt bevinni, így jobb, ha esőkabáttal készülünk fel a bulikra. Ugyan lehet vihar elleni ruhákat venni a Sound területén is, azonban a saját kabáttal sokkal jobban felkészülhetünk a viharra.

Ezt üzenik a szervezők a fesztiválozóknak:
Igaz, jelenleg nem kegyes hozzánk az időjárás,de az eső ellenére minden program meg lesz tartva, úgyhogy készüljetek esőkabáttal és jókedvvel! Tartsatok ki, a hétvégére már szikrázó napsütést ígérnek a meteorológusok!

A fesztivál területén egyelőre nem lehet dohányterméket vásárolni, az erre szolgáló konténert nem állították fel, ezért a dohányosoknak érdemes elegendő cigarettát vásárolniuk a belépés előtt.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Címkék:
Balaton, balaton sound,