Indul a soproni VOLT: máris találtak hamis jegyeket

Pénzcentrum2014. július 1. 14:02

Kedden indul a soproni VOLT Fesztivál: a szervezők tájékoztatása szerint máris találtak hamis jegyeket.

"Felhívjuk figyelmeteket, hogy csak a helyszínen és hivatalos jegyirodában vásároljatok jegyet, vagy karszalagot! Már a nyitónapon is találtunk hamis jegyeket, karszalagokat, ezekkel nem lehet bejutni a fesztiválra!" - tájékoztatták a látogatókat a fesztivál hivatalos Facebook-oldalán a soproni VOLT szervezői kedd délelőtt.


Az az idei VOLT hat teljes estét ígér, hiszen már júlus 1-én megnyílik a soproni Lővér Kemping a fesztiválozók előtt. A rendezvény vasárnap este a brit Arctic Monkeys fellépésével zárul. A hat estén és öt teljes napon át, 12 színpadon zajló színes programkínálatra százezernél is több vendéget várnak Sopronba.

Új szolgáltató biztosítja a kártyás fizetést

Mint arról a Pénzcentrum.hu korábban beszámolt, a Sziget Kulturális Menedzser Iroda rendezvényein - Sziget, Balaton Sound, VOLT és Gourmet Fesztivál - új szolgáltató, a Festipay biztosítja a kártyás fizetést az idei évtől. A fesztiválok teljesen készpénzmentesek. A plasztikkártya alapú Festipay kártya gyors, kényelmes és biztonságos készpénzmentes fizetést biztosít. A kártya elvesztése vagy esetleges megrongálódása esetén sem veszik el a pénz, hiszen a kártya letiltható (az előzetes SMS regisztrációt igénybe vevők számára), így az új kártyára átvihető a korábban feltöltött összeg.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az új rendszer nem jelent változást a fesztiválokon a bankkártyás fizetésben, azaz minden PayPass-os (egy érintéses) MasterCard bankkártyával is fizethetünk.

Címkék:
utazás, fesztivál, volt fesztivál, sopron, sziget fesztivál, fesztiválok,