Most Te is szavazhatsz kedvenc légitársaságodra!

Pénzcentrum2014. március 10. 19:36

A 2012-es és 2013-as év sikerei után idén is szavazhatnak az utazók kedvenc légitársaságukra a Repjegy.hu és a Travelo.hu közös szervezésében!

2014-ben a tavalyinál is korábban, már márciustól szavazhatnak az utazók a kedvenc légitársaságukra. Az utasok pontozhatják az utaskísérőket, a fedélzeti ellátást, a menetrendet és az ár-érték arányt. Szöveges beszámolóban pedig részletesen is elmondhatják tapasztalataikat.

A felmérést IDE KATTINTVA érheted el.

A felmérésben tavaly több mint háromezren szavaztak, és közel ezer utazó élt a szöveges értékelés lehetőségével is. 2013-ban "Az Én légitársaságom" címet összesítettben a Qatar Airways nyerte el. Második helyen a Turkish Airlines végzett, harmadik pedig az Emirates Airline lett. A legkedvesebbnek a Jet2.com személyzetét választották, a legjobb menetrenddel a szavazást kitöltők szerint a Finnair, a legjobb fedélzeti ellátással pedig az Emirates Airline rendelkezik. Ár-érték arányt tekintve is a Qatar Airwayst hozták ki az utazók győztesnek! A szavazatok összesítésekor kiderült, hogy az olcsó jegyáraknál a felmérést kitöltők fontosabbnak találták a minőségi fedélzeti kiszolgálást és a légi utaskísérők mosolyát.

 

Címkék:
utazás, repülés, légitársaság,