Ezek a legjobb éttermek Magyarországon - itt a toplista!

Pénzcentrum2014. március 4. 11:29

Újabb toplista készült Magyarország legjobb éttermeiről. Az összesítés szerint 2013-ban az Onyx étterem bizonyult a legjobbnak. A díjazottak közül az egyik fővárosi étterem ezen a héten fél áron várja a gasztrofanatikusokat.

Újabb toplista készült Magyarország legjobb éttermeiről: a Hennessy-Dining Guide Év Étterme díjat ezúttal a Gerbaud-házban működő, Michelin-csillaggal is rendelkező nemzetközi hírnevű Onyx hódította el. Az év tíz legjobb étterme közé került az Onyx mellett az Arany Kaviár, a Borkonyha, a Costes, a Csalogány 26, a Fausto's, a Nobu, a Salon, a Zona, valamint egyedüli vidékiként a székesfehérvári 67 nevű étterem is.

"Az alapanyagok, nyersanyagok minősége mellett kiemelt jelentőségű az elkészítés szakszerűsége, a tradíciók és a modern konyhatechnológiák vegyítése, az innováció, a tálalás, a harmónia, a kreativitás. A díjazott éttermek kiválasztásánál értékelték a szervizt és az ár-érték arányt is - emelte ki a díjazott étermeket méltatva Vajda Péter, a Dining Guide étteremkalauz főszerkesztője.

Fél áron vár a héten a pesti luxusétterem!

2014-ben kilencedik alkalommal rendezik meg a Torkos Csütörtök akciót, amelynek időpontja idén március 6. Mint ismert, ezen a napon a felhíváshoz csatlakozó éttermek vállalják, hogy az étel- és italfogyasztásból egyaránt, vagyis az éttermi számla végösszegéből 50 százalékos kedvezményt biztosítanak vendégeiknek.

A Pénzcentrum.hu információi szerint a Dining Guide tagnapi napon publikált listájáról mindössze egyetlen étterem csatlakozott idén az akcióhoz. Idén az V. kerületi Nobu vállalta, hogy vendégeinek fél áron biztosítja a különleges, japán-amerikai fúziós konyha szülte remekműveket. Fontos ugyanakkor kiemelni, hogy a korábbi évek tapasztalata alapján a legjobb helyeket vélhetően idén is hamar lefoglalták, így két nappal az esemény előtt már nehéz szabad asztalt találni. Az akcióhoz csatlakozott éttermek listáját ITT találod.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az idei évben újdonság, hogy február közepétől online asztalfoglalásra is lehetőség van. Az esemény hivatalos honlapján feladott foglalásokat legkésőbb két napon belül visszaigazolják. A foglalás feladásáról és annak visszaigazolásáról is e-mailben küldenek tájékoztatást. Az asztalfoglalási szolgáltatás ingyenes. Az elérhető éttermek és a szabad helyek listáját folyamatosan frissítik.

Idén a szervezők a minőségi magyar sertéshús imázsával is népszerűsítik a húsfogyasztást. Ettől függetlenül külön felhívták az éttermek figyelmét, hogy gondoljanak a húst nem fogyasztó vendégekre is, és változatos, böjtös ételeket is szerepeltessenek az étlapjaikon.

 

Címkék:
utazás, étterem, Budapest, toplista, magyarország, torkos csütörtök,