BKV: újabb leállás a hétfő reggeli csúcsban

Pénzcentrum2013. április 29. 07:58

Metrópótló autóbuszok közlekednek az M3-as metró vonalán a Deák Ferenc tér és az Árpád híd állomások között - értesült a Pénzcentrum.hu.

Friss!
"Újra teljes vonalán közlekedik az M3-as metró. A következő órában még késések, kisebb fennakadások lehetnek, a menetrend helyreállítását megkezdték a szakemberek" olvasható a BKK legfrissebb közleményében.

Reggel 7.18-tól műszaki okok miatt pótlóbuszok szállítják az utasokat az M3-as metró vonalán a Deák Ferenc tér és az Árpád híd állomások között.

"Jelentős a fennakadás az M3-as vonalán. Egy műszaki hibás vonat miatt nem közlekednek a szerelvények a Deák Ferenc tér és az Árpád híd állomások között, ezen a szakaszon 47 darab autóbusszal pótoljuk a metrót. Az üzemelő szakaszokon, Árpád híd és Újpest, illetve Deák tér és Kőbánya-Kispest között is jelentősen lelassult a közlekedés, mivel a vonalközi fordítópontok kapacitása szűkös, a metrók a működő szakaszon is a megszokottnál lassabban, állomásonként 2-3 perc várakozással haladnak. Kérjük, aki teheti, válasszon alternatív útvonalat" - olvasható a társaság legfrissebb közleményében.

Lapunk megkeresésére a BKV Zrt. fődiszpécsere elmondta: a műszaki hiba a BKK-n kívül álló okok miatt következett be. A társaság Facebook oldalán ugyanakkor az olvasható, hogy egy mozgásképtelen orosz szerelvény okozza a fennakadást, s már folyik a műszaki zavarelhárítás.

A Pénzcentrum.hu helyszínen lévő tudósítója szerint a még működő vonalszakaszon is rendkívül lassan járnak a szerelvények. A metróvezetők pedig arról tájékoztatják az utasokat, hogy a szerelvények akár több percet is rostokolhatnak az egyes megállókban.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Címkék:
utazás, bkk, bkv, metró, Budapest, vonat késések,