Félmillió forintot adnak ingyen nyaralásra

Pénzcentrum2012. július 26. 09:35

Rászoruló családok nyaralását elősegítő, száz százalékos támogatást biztosító pályázatot írtak ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma, melyre már lehet jelentkezni - írja a Népszava.

"Pihenjünk közösen!" címmel pályázatot írt ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet a gyermekeket nevelő családok közösségeinek - Magyarország területén megvalósuló - együttes pihenését és egyúttal a pályázó szervezetek közösségépítő, a családi értékeket, a nemzedékek közötti szolidaritást pozitívan megjelenítő és népszerűsítő programjainak támogatására.

A pályázati kiírás szerint minimum 10 fő részvételével megvalósuló és legalább 5 család maximum 7 napos (6 éjszakás) közös pihenését támogató programmal lehet pályázni. A rendelkezésre álló keretösszeg 31 millió forint. A pályázaton legfeljebb 500 000 forint vissza nem térítendő támogatás igényelhető. A támogatás a projekt elszámolható összes költségének 100 százaléka, a pályázathoz saját forrás biztosítása nem kötelező. A pályázatok benyújtásának határideje 2012. augusztus 13.

 

Címkék: