Elindult a 2012-es Hideout fesztivál

Orosz Márton2012. június 29. 16:50

Június utolsó napjaiban elindult a horvátországi Hideout Fesztivál, amire a jegyek már hónapokkal ezelőtt elfogytak.

10 ezer főt várnak idén a horvátországi Hideout fesztiválra, amely 600 kilométerre Budapesttől, Pag szigetén, közvetlenül a tengerparton kerül megrendezésre. A rendezvény hivatalosan ma indult, igaz, keddtől már pre-partyk várták a közönséget.

Mark Newton, a Hideout szervezője a Pénzcentrum.hu-t korábban úgy tájékoztatta, a legtöbb vendéget Nagy-Britanniából, Horvátországból, Szlovéniából, Szerbiából, Magyarországról és Olaszországból várják. A Hideout leginkább egy nyaralással egybekötött fesztiválként aposztrofálható, hiszen a környék tele van üdülőhelyekkel, így az esti koncertek indulásáig is kiválóan el lehet tölteni a szabadidőt.


A fesztivál különlegességének a limitált belépést biztosító hajós parik számítanak, de vannak például speciális medencés bulik is. A különleges környezet élvonalbeli - elsősorban elektronikus zenei- fellépőkkel párosul. A jegyek már hónapokkal ezelőtt teljesen elfogytak, így nem igazán ajánljuk a magyar fiataloknak, hogy útnak induljanak az idei rendezvényre. 

Az első napon olyan húzónevek várják a bulizni vágyó fiatalokat, mint Caribou, Four Tet, vagy Youngman és Benga. A Pénzcentrum.hu a helyszínről tudósít a rendezvényről.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Címkék: