Neves szakmai konferenciával indul a nyár Ibizán

Orosz Márton2012. május 17. 17:30

Május végén már indul a szezon a világ legismertebb buliszigetén, Ibizán. A mediterrán party-paradicsom évről-évre népszerűbb a magyar fiatalok körében is, de már több mint 20 éve a britek viszik a pálmát. Az idei évet is a világ egyik legrangosabb zeneszakmai konferenciája, az International Music Summit nyitja.

Évről-évre népszerűbb a magyar utazók körében a legendás spanyol sziget, Ibiza. A csodás tengerpartjairól, hatalmas strandjairól és nem utolsó sorban világhírű klubjairól ismert álomsziget nem annyira a családokat, sokkal inkább a szórakozni vágyó fiatalokat vonzza.

Bár Magyarországon még nincs jelentős piaca a party-nyaralásoknak (igaz, vannak már kezdeményezések, például a hatalmas bulikkal egybekötött sítáborok), Nagy-Britanniába, Németországban vagy akár Hollandiában már a legnagyobb utazási irodák is beszálltak ebbe az üzletágba. A fiatalokat charter repülőjáratokkal szállítják (leginkább) Ibizára, ott felső-középkategóriás hotellel, és különleges kedvezményekkel (például akciós klub-belépőkkel) várják.

A népszerű spanyol nyaralóhelyen a szezon május közepétől-végétől szeptember végéig tart. A hippikorszak óta sok külföldi keresi fel, de igazán népszerűvé az utóbbi 10-15 évben vált. Szórakozóhelyei világhírűek, de az utóbbi időben egyre nagyobb figyelmet kap változatos tengerpartja is.

Konferenciával indul a szezon

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az ibizai nyarat idén (is) az International Music Summit elnevezésű rendezvénysorozat nyitja: a rangos eseményen az elektronikus zenei partyk mellett konferenciasorozat, kerekasztal-beszélgetések, előadások, és a legfrissebb technológiai újdonságok bemutatása várja a közönséget. Az IMS-t a szaksajtó a tánczenei ipar csúcsaként tartja számon: egy hétvégén keresztül a legismertebb művészek, kiadótulajdonosok, technológiai szakértők szólalnak meg a legkülönbözőbb témákban.


A neves előadók között megtalálhatjuk a producer-pápa Giorgio Moroder-t, a legendás DJ-t, Danny Tenaglia-t, és a Black Eyed Peas nevű amerikai popzenekar oszlopos tagját, WILL.I.AM-et is. A hivatalos builk fellépői között ott lesz például - a magyar közönség kedvencei közül- az Azari & III, Carl Cox, vagy Nina Kraviz is.

Címkék: