Fogynak az akciós fesztiváljegyek: most még olcsóbb

Pénzcentrum2012. április 13. 18:02

A hétvégén két nagy magyar fesztiválra szóló bérlet is drágulni fog. A tavaszi kedvezmény végével a Heineken Balaton Sound bérlet 4 000 forinttal, míg a Volté 4 100 forinttal kerül majd többe. A programok nagy része már felkerült a fesztiválok hivatalos oldalaira, így lassan érdemes eldönteni melyik fesztivált szeretnénk meglátogatni. A sziget jegyek április végétől kerülnek majd többe, de a többi fesztiválra is érdemes időben bérletet váltani.

A környező országok fesztiváljai közül egyre népszerűbb a horvát Hideout, melynek bérlete ugyan nem olcsóbb jelenleg, de a szervezők tájékoztatása szerint a jegyek túlnyomó része már elkelt. A megmaradt jegyekért érdemes sietni. Az ugyancsak népszerű külföldi fesztivál az Exit nem csak kedvezményes jegyárat, de ingyenes sátorozási lehetőséget is biztosít április 24-ig.

Van ahol csoportos kedvezménnyel várják a fiatalokat, a már említett Exiten négy vásárolt jegy mellé ingyen adnak egy ötödiket a vasárnapig vásárolt jegyek mellé. A következő táblázatban a nagyobb fesztiválok akciós árait és az erre vonatkozó határidőket szedtük össze.


Korábbi elemzésünk: 47 ezer forintból sörön és hamburgeren is el lehet élni

Címkék:
fesztiválok,