Gigadugó készülődik Budapesten: ezt érdemes elkerülni

Pénzcentrum2012. február 17. 13:24

Komoly torlódás várható Budán, miután baleset történt az Árpád-híd budai hídfőjénél.

FRISS! 3 órára helyreállt a közlekedés rendje. Ismét jár az 1-es villamos, az autók pedig ismét át tudnak hajtani a csomóponton. A helyszínelés is befejeződött.

A baleset negyed 2 után történt a Flórián-térnél történt, áll az 1-es villamos is. Percek alatt hatalmas torlódás alakult ki, a villamos elzárja a Vörösvári út felé vezető utat. Nehéz közlekedni a Szentendrei út felé is. A torlódás percek alatt elérte az Árpád-hidat is.



A balesetet egy kamion és az 1-es villamos ütközése okozta.


A helyszínre megérkeztek a tűzoltók, a mentők és a rendőrsség is. Az utasokat leszállították a villamoskról, amelyek feltorlódtak egymás mögött.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


A villamosforgalom mindkét irányban leállt, az utasok a síneken gyalogolnak. Valószínűleg a kamion egyik kereke durrant ki - tudta meg az Index. A karambolban a villamos vezetője könnyebben megsérült, mondta a lap kérdésére Győrfi Pál, az országos mentőszolgálat szóvivője, aki az eset után tizenöt perccel a helyszínen volt. A kamionban ketten voltak, ők sérülés nélkül megúszták.

 

Címkék: