Kiszivárgott: az utolsó Malév-gép utolsó bejelentkezése

Pénzcentrum2012. február 3. 16:06

Felkerült az internetre az utolsó Malév gép utolsó bejelentkezésének hanganyaga.

Az alábbi hanganyag péntek délután került fel a SoundCloud hanganyag-megosztó oldalra. A felvételen az hallható, ahogy a Malév mai, 745-ös Helsinki járatának kapitánya búcsúzik a légiirányítóktól:

Mint arról a Pénzcentrum.hu beszámolt, háromnegyed hétkor a társaság közleményben tudatta, hogy az Igazgatóság döntése alapján a kár minimalizálása érdekében elrendeli a magyar nemzeti légitársaság üzemszerű működésének beszüntetését. Hét órakor jelentették be a budapesti Liszt Ferenc Repülőtéren, hogy a Malév járatait törölték. Orbán Viktor a MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában ma reggel elmondta, nem lehetetlen a légitársaság újraindulása.

Cikkeink a Malév-bedőléséről:

Leállt a Malév, azonnal akcióba lépett a konkurencia

Kész, vége: nem száll fel több Malév-gép

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Bajban a Malév: mi lesz a jegyekkel, mi lesz az utasok pénzével?

Címkék: