Féláron utazhatsz a Balatonra a MÁV-val

Pénzcentrum2011. augusztus 5. 19:02

A MÁV-START Zrt. 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Révfülöp vagy Balatonboglár állomásra az augusztus 6-án megrendezésre kerülő Balaton-átúszás rendezvényre utazóknak.

A 29. alkalommal megrendezésre kerülő Balaton-átúszás során már hagyomány, hogy a révfülöpi kikötőből indulva, a balatonboglári Platán strandra érkezve kell teljesíteni az 5.2 km-es távot a versenyzőknek. A rendezvényre készülődő utasok a MÁV-START bármely jegypénztárában meg tudják vásárolni a kedvezményes, alkalmi vasúti menetjegyeiket. A kedvezmény igénybe vételéhez az utasoknak a menetjegyeiket a helyszínen (Révfülöpön, a labdarúgó pályán 10:00-14:00 óra között vagy Balatonbogláron, a Platán strandon 10:00-17:00 óra között) le kell bélyegeztetni, és a vonaton a jegyvizsgáló kérésére be kell mutatni.

A kedvezményes árú menetjeggyel az utazás legkorábban a rendezvényt megelőző napon, augusztus 5-én kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvény napját követő napon, augusztus 7-én kell befejezni.

Címkék: