Lencsevégre kapták az ámokfutót: dukál a megabírság

Pénzcentrum2011. augusztus 2. 19:02

Közzétette honlapján a rendőrség az idei nyári szezon "díjazott" sebességrekordereit.

A nyár szezonban eddig, egy-két kirívó esetet kivéve, Hajdú-Bihar megyében nem volt jellemző a nagy sebességgel bemért gépkocsik száma. Júniusban és júliusban is készült viszont olyan felvétel, melyen a szabályszegést elkövető gépjármű sebessége igen jelentős mértékben meghaladta a kötelezően betartandó határértéket.

 


Június 28-án délután az M35-ös autópályán egy személygépkocsi vezetője, súlyosan megszegte a sebességhatárra vonatkozó szabályokat, ugyanis az 50 km/órás korlátozott sebesség helyett 145 km/órás sebességgel közlekedett. Ezért a manőverért a gépjármű tulajdonosa 300 ezer forint közigazgatási bírság kiszabására számíthat.

 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


200 ezer forint közigazgatási bírságot kell befizetnie annak a gépkocsi tulajdonosnak, aki július 10-én délelőtt ugyanezen a helyszínen, a 50 km/órára korlátozott sebesség helyett 124 km/órás sebességgel közlekedett.

 

Címkék: