Százezren az idei VOLT-on

Pénzcentrum2011. július 3. 19:02

Sikerrel zárult a 19. VOLT Fesztivál: az Európai Unió Magyar Elnökségének záróbuliján 102 ezren vettek részt Sopronban, s a zárónapon harmincezren voltak, így az esti órákban már kikerült a bejáratra a "teltház" felirat.

A fesztiválok nagykönyvébe ismét vastag betűvel írta be magát a VOLT, hiszen soha ennyien nem vettek részt korábban a négynapos rendezvényen. Az sem fordult még elő, hogy a kiadható bérletek az első este elfogytak volna, idén azonban a fesztivál első napján már nem lehetett bérletet venni, s a záró estén pedig ki kellett tenni a "teltház" táblát, hiszen harmincezren buliztak a rendezvényen - nyilatkozta Lobenwein Norbert főszervező.

 


Sikerrel debütált a VOLTon a Sziget Szervezőiroda rendezvényeinek új fizetőeszköze, a Fesztiválkártya is. A készpénzmentes szolgáltatás a látogatók és az árusok elismerését egyaránt kivívta. A Metapay által nyújtott fizetési megoldás a világban is egyedülálló, hiszen ilyen jellegű szolgáltatást korábban csak bankok, kártyatársaságok és épített környezetben működő szolgáltatók tudtak nyújtani.

Címkék: